Зустріч із рятувальниками…

13 квітня 2023 в межах Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Помічай, упізнавай, поводься безпечно» здобувачі освіти КЗ «Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» відвідали рятувальників 25-ї УПРЧ Державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Кіровоградській області.

Під час екскурсії головний інспектор Олена Івашко розповіла учням про основні небезпеки, пов’язані з використанням вогню, ймовірні джерела пожеж, нагадала дітям правила безпеки, розповіла, як діяти у разі надзвичайної ситуації та що потрібно робити, аби їй запобігти.

Під час екскурсійного походу діти мали змогу побачити дії оперативно-рятувальної групи, бо саме в цей час пролунав виклик до рятувальної частини. Таким чином учні розширили уявлення про роботу пожежників, дізналися, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, що від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей.

Наш колектив висловлює щиру вдячність співробітникам пожежної частини № 25 м. Новомиргорода за захоплюючу та пізнавальну зустріч!

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.