ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ В КЗ «НОВОМИРГОРОДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА КОР»

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ В КЗ «НОВОМИРГОРОДСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА КОР»

День Соборності України - це державне свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році на Софійському майдані в Києві.

З цієї нагоди, в закладі відбулася урочиста лінійка "Шлях до незалежності» та проведено патріотичний флешмоб "Ми - Українці"

В школі організовано фотовиставку «Україна – це ми!» та класні години, бесіди, виховні години, адже, коли всі українці тримаються за руки, вони не піднімуть їх догори, аби здатися. Боремося всі!

Тому вихованці зведеної групи стали активними учасниками виховної години до Дня Соборності України "Україно моя непоборна!"

Вихователь 1-А класу Білоус Л.П. провела годину спілкування "22 січня День Соборності України". Учні ознайомились з історичним фактом злуки українського народу. Визначили значення слова "Соборність". Переглянули презентацію "Що об'єднує українців".

Вчитель 1-А класу Брижіцька М. К. провела годину спілкування на тему:"День Соборності України". Учні ознайомились з поняття "Соборність"; поглибили знання про історію виникнення свята Соборності України; ознайомились з цікавими фактами про Україну.

Вихователь 1-С класу Холодова О.С. провела годину спілкування "22 січня День Соборності України".

Класний керівник 1с класу провела годину спілкування "Україна - єдина країна!"

Класний керівник 2 класу Ткаченко Т.А. провела годину спілкування на тему : "Це моя Україна." Метою було : поглибити знання вихованців про історію виникнення свята Соборності України ; ознайомити з цікавими фактами про Україну ; державної мови, прививати обов'язок - берегти й зміцнювати рідну державу ; виховувати в учнів любов до Батьківщини, українського народу, патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики. З вихователем діти опрацювали бесіду"Україна-єдина країна" та Виготовили плакат до Дня Соборності України.

Класний керівник 3- м класу провела заняття на тему : «Україна - єдина країна", діти розширили свої знання про поняття «соборність», «єдність».

Вихователь 3- м класу Зінченко С. В. провела практичне заняття на тему: «День Соборності України»

Класний керівник Шуригіна О.М. у 3 класі провела виховну годину на тему "День Соборності України", в ході якої ознайомила з історією об'єднання українських земель, термінами та поняттями теми в цікавій та ігровій формі. Разом з вихователем учні 3 класу, провели бесіду на тему:" Україна - соборна, сильна, єдина", виконали вправу "Коло єднання".

З учнями 4 класу проведено бесіду: «Україна - єдина країна»

Учні 5 - Б класу переглянули відео презентацію:"Моя Україна єдина". Виготовили колективну аплікацію:"Обіймаю тебе Україно".

6 клас До Дня Соборності України переглянули відео «Україна єдина» та виготовили аплікацію «Украіна-наша країна

У 7-А класі було проведено годину спілкування "Про Соборність маємо пам'ятати. Діти дізнались про важливість цього Дня, та хто і коли започаткував це свято.

Класний керівник 7-б класу провела годину спілкування"Соборність України !"

З учнями 8 класу провели мовну годину до Дня Соборності України «Єдина Україна – Єдиний народ» та переглянули відео.

Учні 9 класу переглянули телемарафон присвячений Дню Соборності України та відмітили надзвичайно неповторні факти про те, які українці в різних куточках нашої країни відзначають цей День.

Класний керівник 12 класу провела годину спілкування"Соборність України - соборність наших душ", а вихователь – бесіду на тему: "Вільна і прекрасна", з метою формування національної свідомості учнів, виховання у них почуття патріотизму З учнями 7-А, 7-Б, 5 - А класів проведено бесіду "Україна - єдина країна". Вихованці поглибили свої знання про історію виникнення Дня Соборності України.

Наші учні сьогодні ходили на зустріч зі спеціалістами інклюзивного-ресурсного центру. Зустріч присвячена Дню Соборності України

Єднаймося – РАЗОМ МИ СИЛА!!!

#ДЕНЬ_СОБОРНОСТІ_УКРАЇНИ

#Новомиргородська_спеціальна_школа_КОР

#ОсвітнійПростірКіровоградщини

#Україна_це_ми

#КОЦТКЕУМ

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.